9.00-10.00- פותחים את הבוקר עם פינת קפה, תה, שתיה קלה, מגוון מאפים וכמובן יין צונן.
לגעת בארץ היין מקום שמחבר בין אהבה אדמה ויין הסבר על הטרואר הייחודי לרמת הגולן אומנות גידול גפן יין וסיפור הקמת היקב ביקור באולם החביות והסבר על תהליך ייצור היין בסוף הסיור נלמד על טעימות יין באופן מקצועי עם שלוש סוגי יינות שונים ושימוש כל חמשת החושים לאחר הסיור תוכלו להתרשם מחנות הייקב
12.30-14.00- שייט קיאקים וסירות נהר לאורך4.5 ק"מ בנהר הירדן. מסלול שיט העטור בעצי אקליפטוס, תאנה ותמר ובצמחיית נחלים עשירה, עובר מתחת לגשר בנות יעקוב, במקום בו נכנס הנהר אל תוואי הערוץ הטבעי, ומסתיים לאחר עיקול נהר אמיתי, מפתיע ומרגש, במצד עטרת, מצודה צלבנית מסתורית עם סיפור מרתק.
14.00-15.30- ארוחת צהרים בשרית עשירה במסעדה כשרה למהדרין.